Probeer nu een e-bike voor 1 week!

De Sjees E-bike Probeeractie voor werkende inwoners in gemeente Loon op Zand

Update 30 november 2021: De actie loopt tot en met 30 november, reserveren voor deze actie is daarom helaas niet meer mogelijk!

Met een e-bike of high speed e-bike worden jouw dagelijkse ritten een fluitje van een cent. En het is nog gezond ook.
Een fietstochtje in de buitenlucht doet tenslotte
wonderen voor lichaam en geest. Juist in deze tijd, waarin bewegen belangrijker is dan ooit.

 

Over de Sjees E-bike Probeeractie

Ben jij een werkende inwoner in de gemeente Loon op Zand? En wil je testen of een elektrische fiets iets voor je is? Misschien heb je er nog nooit op gereden of twijfel je al een tijdje over de aanschaf ervan. Nu krijg je de mogelijkheid om een week lang een e-bike of speed pedelec te proberen tijdens (noodzakelijke) ritten naar je werk of dagelijkse fietstochtjes in je thuiswerkomgeving. Zo kun jij ook ervaren hoe gezond, snel en goedkoop een elektrische fiets is.  

Natuurlijk wordt alles voor je geregeld: van pech-onderweg-hulp tot aan verzekering en een supportdesk waar je met vragen terecht kunt. De probeeractie loopt tot en met november 2021. 

 

Voor werkgevers
Ook werkgevers in de gemeente Loon op Zand kunnen aansluiten. Met de Sjees E-bike Pool Loon op Zand help je als werkgever je medewerkers laagdrempelig op de fiets. Doe ook mee en zet die eerste stap naar gezonde en tevreden werknemers. Meer informatie en aanmelden als werkgever!

Goed om te weten!

  • Je kunt jouw elektrische fiets ophalen bij ATZ Bike (Hoofdstraat 70, Kaatsheuvel), Post Fietsen (Verzetstraat 13, Kaatsheuvel) of Huski E-bikes (De Hoogt 34, Loon op Zand). Je hoeft geen contact op te nemen met deze fietsenwinkels. Je kunt jouw fiets online reserveren. 
  • Je leent de e-bike van donderdag t/m woensdag, zodat je er bijna een volle week gebruik van kunt maken. Dus ook in het weekend!
  • Bij de uitgifte van de fietsen volgen we de richtlijnen van het RIVM. Alle fietsen worden grondig gedesinfecteerd.
  • We vragen een kleine bijdrage van €10,-. Deze kun je direct betalen via iDeal. 

Tip: werk je bij een werkgever in gemeente Loon op Zand? Check dan of hij is aangesloten bij deze actie. In dat geval kun je via jouw werkgever gratis gebruik maken van deze actie! 

Ben je zelf werkgever in de gemeente Loon op Zand en wil je aansluiten? Ga naar Sjees E-bike Pool Loon op Zand

Interesse? Zo kun je je aanmelden:

Update 30 november 2021: De actie loopt tot en met 30 november, reserveren voor deze actie is daarom helaas niet meer mogelijk!

Stap 1  Reserveer jouw e-bike via onderstaande button.

Stap 2 Kies de fietsenwinkel waar je jouw e-bike wilt ophalen. Selecteer de periode waarin je wilt fietsen. 

Stap 3  Kies de fiets die je wilt uitproberen.

Stap 4  Vul jouw gegevens in

Stap 5  Beantwoord enkele vragen en bevestig jouw deelname.

Stap 6  Je wordt naar een betaalsite geleid om jouw bijdrage van € 10,- te betalen.

Zodra jouw betaling verwerkt is, ontvang je per mail een bevestiging van jouw deelname aan de e-bike probeeractie. Hierin vind je alle praktische informatie over het ophalen van jouw e-bike en support onderweg. Op de afgesproken datum haal je jouw e-bike op en kun je een week genieten van een snelle tweewieler!

Deelnemersvoorwaarden

Je bent een werkende en woont in de gemeente Loon op Zand. De e-bikes zijn te gebruiken voor woon-werkverkeer of voor dagelijkse fietstochtjes in je thuiswerkomgeving. Deelname is vanaf 18 jaar. Je kunt één keer gebruik maken van de actie. Na afloop vragen we je om mee te werken aan een korte enquête. 

Aanschafregeling

Heb je een e-bike geprobeerd tijdens de Sjees e-bike probeeractie in Loon op Zand? En smaakt dat naar meer? Dan hebben wij goed nieuws. Als onderdeel van Sjees E-bike Probeeractie in Loon op Zand bieden we bij een aantal deelnemende fietsenwinkels een speciale aanschafregeling.

Vragen?

Heb je vragen over deze actie? Dan kun je terecht bij de supportdesk van onze uitvoeringspartner De Boom en Het Meer. Stuur een mailtje naar support@deboomenhetmeer.nl. Zij helpen je graag verder!

Ken je Sjees Magazine al?

Hét online magazine over fiets en lifestyle boordevol fietsinspiratie.

Speciaal voor inwoners van de gemeente Loon op Zand heeft de gemeente Loon op Zand een eigen editie van het online Sjees Magazine laten maken. In deze editie lees je o.a.: 

  • Acteur en fietsfanaat Leo Alkemade over zijn liefde voor Brabant en de fiets
  • 10 Brabantse fietsiconen die je gezien moet hebben
  • De leukste Insta-accounts voor jouw dagelijkse portie (fiets)inspiratie
  • Fietsen langs historische pareltjes in Loon op Zand en Kaatsheuvel
  • Alles over de snelfietsroute F261 (Waalwijk - Loon op Zand - Tilburg)

Bekijk Sjees Magazine 


Sjees Magazine - over fiets & lifestyle

 

loading...
Een moment geduld a.u.b.