Aanschafregeling

Voor deelnemers aan de Sjees E-bike Probeeractie in gemeente Loon op Zand

Heb je een e-bike geprobeerd tijdens de Sjees e-bike probeeractie in Loon op Zand? En smaakt dat naar meer? Dan hebben wij goed nieuws. Als onderdeel van Sjees E-bike Probeeractie in Loon op Zand bieden we bij een aantal deelnemende fietsenwinkels een speciale aanschafregeling.

Dankzij deze regeling ontvang je bij aanschaf van een e-bike of speed pedelec voor €250 aan accessoires en de eerste 2 servicebeurten helemaal gratis. Deze aanschafregeling heeft een totale waarde van ruim €350 en is geldig van 1 mei tot en met 30 november 2021.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Je koopt een e-bike of speed pedelec bij één van de deelnemende winkels met een minimale aanschafswaarde van €1800,-.

  • De actie is geldig van 1 mei tot en met 30 november 2021.

  • Alleen voor deelnemers aan de Sjees e-bike probeeractie in Loon op Zand, die wonen of werken in gemeente Loon op Zand.

  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

  • De aanschafregeling is 1 keer per persoon te gebruiken

  • Actie geldt niet voor aanschaf onderdelen bij servicebeurten.

Hoe werkt het?

Koop een e-bike of speed pedelec bij één van onderstaande fietsenwinkels met bijbehorende accessoires. Dit kan zijn een fietstas of kettingslot, maar ook een accu-upgrade of een garantie verlenging. Je ontvangt direct kassa korting t.w.v. € 250,- én een tegoedbon voor de servicebeurten.

Wie doen er mee?

De volgende fietsenwinkels doen mee met de speciale aanschafregeling als onderdeel van de Sjees E-bikeprobeeractie in de gemeente Loon op Zand: ATZ Bike & Huski e-bike.

De addertjes onder het gras

Die zijn er niet! Gemeente Loon op Zand vindt het belangrijk om meer mensen op de fiets te krijgen. Dat is gezond voor lichaam en geest. De e-bike probeeractie en deze aanschafsregeling zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Vragen?

Heb je vragen over deze actie? Dan kun je terecht bij de supportdesk van onze uitvoeringspartner De Boom en Het Meer. Stuur een mailtje naar support@deboomenhetmeer.nl. Zij helpen je graag verder!

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.