Nieuwsbericht


Hallo ontwerpers!

We zijn erg blij met jullie ingediende designs voor de ontwerpwedstrijd Sjees je Shirt. Iedereen heeft hard z’n best gedaan op het ontwerp én om stemmen te verzamelen. 

Helaas merken we dat het stemmen niet gaat op de manier die wij vooraf bedacht hadden. Sommige ontwerpen kregen in korte tijd wel heel veel stemmen. Daardoor lijkt het alsof het stemmen niet eerlijk verloopt. Als organisatie nemen we dit serieus, want we willen alle kinderen een kans bieden op een eerlijke wedstrijd. De organisatie heeft daarom overleg gehad en besloten de wedstrijd als volgt te vervolgen:

De jury kiest nu het winnende ontwerp uit álle inzendingen, en niet alleen uit de vijf ontwerpen met de meeste stemmen. Deze jury bestaat uit: 

  • gedeputeerde Christophe van der Maat van de provincie Noord-Brabant;
  • voormalig professioneel wielrenner Lars Boom;
  • designer Iris Slappendel. 

Zij zijn onpartijdig en kiezen na overleg dus het winnende ontwerp. Medio november wordt de winnaar bekend gemaakt. Houd onze kanalen dus goed in de gaten! We vinden het jammer dat het stemmen anders verloopt dan we voor ogen hadden. Natuurlijk trekken wij hier onze lering uit. Zo zullen we bij een volgende wedstrijd een eventuele stemmodule anders inrichten. 

We vertrouwen erop hiermee een passende oplossing te bieden om alsnog tot een eerlijke winnaar te komen. Verder hopen we dat jullie veel plezier hebben gehad met het ontwerpen en dat je wat hebt geleerd over fietsen. Want daar doen we het uiteindelijk voor; meer kinderen én hun ouders op de fiets! 

 

Met vriendelijke en sportieve groet, 


BrabantSport en Ons Brabant Fietst

Bekendmaking winnaars

De ontwerpperiode is nu voorbij, je kunt geen designs meer uploaden. We willen iedereen bedanken voor de prachtige en creatieve ontwerpen en fietsideëen! 

De winnaars van het shirt én het fietsidee worden half november bekendgemaakt. 

 

Nog even alle gave prijzen op een rij:  

  • Een hele toffe fiets
  • Het winnende shirt écht in de winkel
  • Voor de hele klas een shirt
  • Een clinic van Nasser el Jackson (voor de hele school!)

Inzendingen

Bekijk alle t-shirt ontwerpen en fietsideeën om meer kinderen op de fiets te krijgen.

De jury stelt zich voor

Om alle prachtige inzendingen goed te kunnen beoordelen, is er een enthousiaste jury samengesteld. Uit de vijf ontwerpen met de meeste stemmen voor het mooiste Brabantse fietsshirt kiest de jury hét winnende shirt. Ook kiezen zij het winnende fietsidee. Maar wie zitten er in die jury? 

Designtips van Iris

Van het winnende ontwerp gaat designer Iris Slappendel een supercool design maken. Daarna wordt het winnende shirt écht verkocht in de winkels! Wil je meedoen met de ontwerpwedstrijd? Met deze super handige designtips weten we zeker dat je een heel tof ontwerp gaat maken!

Praktische informatie

Van achterbankgeneratie, naar meer kinderen op de fiets. Met de ontwerpwedstrijd Sjees je Shirt krijgt Brabantse jeugd de kans om hét Brabantse fietsshirt te ontwerpen én hun beste idee aan te dragen om meer kinderen op de fiets te krijgen.

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.