Fietsen naar je werk

Met deze tips wordt het makkelijk én leuk

Genoeg van in de file staan? Wil je graag fit en zonder stress op je werk komen én geld besparen? Pak dan eens wat vaker de fiets naar het werk. Op deze pagina vind je tips van ervaren woonwerkfietsers, informatie over e-bikes en handige apps. En wist je dat er in heel Brabant een netwerk wordt aangelegd van brede snelfietsroutes? Een snelfietsroute is een directe, comfortabele fietsverbinding met weinig obstakels, die ervoor zorgt dat je vlot op je bestemming aankomt.  

E-bike probeeractie 

Er worden regelmatig E-bike probeeracties georganiseerd. Je kan dan een week lang een e-bike uitproberen om mee naar je werk te fietsen. Misschien heb je er nog nooit op gereden en wil je het een keer proberen. Of misschien twijfel je al een tijdje over de aanschaf van een e-bike of ben je benieuwd of het wel echt wat voor je is. Check hier de lopende e-bike probeeracties. 

Voor werkgevers: word Gangmaker

Je pakt eerder de fiets naar het werk als dit op jouw werk wordt ondersteund. Bijvoorbeeld met een goede fietsenstalling, laadmogelijkheden voor je e-bike en aantrekkelijke regelingen. Ben jij werkgever? Word dan nu Gangmaker en maak fietsen naar het werk aantrekkelijker voor je medewerkers.

Tips voor woon-werkfietsers

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.