Deelnemersvoorwaarden

Deelnemersvoorwaarden ‘Sjees je shirt ontwerpwedstrijd’

Alle kinderen in de leeftijd van 9 jaar tot en met 13 jaar kunnen deelnemen aan de ‘Sjees je shirt ontwerpwedstrijd’ – hierna ‘de ontwerpwedstrijd’ genoemd, waarbij een ontwerp voor een fietsshirt kan worden ingediend en/of een idee om kinderen meer te laten fietsen. 

Om deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd moet het kind gebruik maken van de bijbehorende kleurplaat om het ontwerp te maken of het fietsidee in te dienen.

Om deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd moet het kind een foto uploaden van de kleurplaat met het ontwerp en/of het fietsidee. Deze kan worden geüpload via het bijbehorende formulier in de periode van 14 september tot en met 6 oktober. 

Om deel te kunnen nemen aan de ontwerpwedstrijd, hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • Voornaam van de inzender.
  • Achternaam van de inzender.
  • Leeftijd van de inzender.
  • Woonplaats van de inzender.
  • De school waar de inzender ingeschreven staat.
  • De plaats waar de school zich bevindt.
  • Het e-mailadres van een ouder, voogd of verzorger van het deelnemende kind.
  • Toestemming van een ouder, voogd of verzorger van het deelnemende kind.

De doorgegeven persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. 

De inzending wordt gepubliceerd op de website sjeesjeshirt.nl en alleen de voornaam en de leeftijd van de inzender worden bij het ontwerp of fietsidee getoond.

Alle inzendingen worden bekeken door de redactie voordat ze online worden gezet. De redactie heeft het recht een inzending van deelname uit te sluiten als deze bijvoorbeeld als beledigend, racistisch, of op een andere manier niet geschikt voor deelname wordt geacht door de redactie. 

Door het inzenden van een ontwerp of fietsidee worden door de ouder, voogd of verzorger van het deelnemende kind alle intellectuele eigendomsrechten op het ontwerp of fietsidee, en alle onderdelen daarvan, overgedragen aan Ons Brabant Fietst en wordt toestemming gegeven aan Ons Brabant Fietst voor het online publiceren van de inzending.

Er kan op de ontwerpen voor het fietsshirt worden gestemd in de periode van 8 oktober tot en met 15 oktober. Dit kan enkel door middel van de daarvoor bestemde webpagina. Uit de 5 ontwerpen met de meeste stemmen, kiest de jury het winnende design. Indien stemmen onrechtmatig zijn verkregen of het stemmen onrechtmatig verloopt, dan is het voor de organsatie mogelijk deeelnemers uit te sluiten of de gehele stemronde ongeldig te verklaren. De onafhankelijke jury zal dan een winnaar kiezen. Voor de fietsidee wedstrijd vindt er geen stemronde plaats. De jury kiest het winnend idee uit de inzendingen. 

In de week van 19 oktober worden de ouders, voogden of verzorgers van de vijf kinderen met de beste inzendingen per e-mail benaderd. Hierbij worden de ouder, voogd of verzorger van het kind met de beste inzending (met de meeste stemmen) van dit feit op de hoogte gesteld. De inzender van het beste fietsidee zal voor 8 november op de hoogte worden gesteld. 

Door het inzenden van een ontwerp of fietsidee wordt door de ouder, voogd of verzorger van het deelnemende kind toestemming gegeven om het winnende ontwerp, en eventuele varianten daarop, te gebruiken voor merchandise welke verkocht zal worden, zowel online als in fysieke winkels, alsook voor elk ander gebruik en/of promotie. Zowel de inzender als de ouder, voogd of verzorger van het deelnemende kind heeft geen recht op naamsvermelding, compensatie of enige vergoeding. Voor het winnende fietsidee geldt hetzelfde.

De prijsuitreiking van de ontwerpwedstrijd vindt plaats medio november 2020. Dit is gelijktijdig met de lancering van de merchandise met het door de jury gekozen ontwerp. 

 

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.