publicatiedatum: 7-7-2021

Pedalpact.cc: zakelijk wielrennen in Noord-Brabant

Vergroot je zakelijk netwerk op de racefiets of mountainbike

auteur Daan Walet

Brabantse ondernemer Daan Walet heeft recentelijk een nieuw zakelijk platform voor wielrenners en mountainbikers gelanceerd: pedalpact.cc. Met de webapplicatie wil pedalpact.cc het voor sportieve fietsers uit Noord-Brabant en omstreken gemakkelijker maken om op de racefiets of mountainbike je zakelijk netwerk te vergroten. Je plant simpelweg je fietsrit online en nodigt lokale gebruikers uit. Registreren is nu nog tijdelijk gratis.

Brabantse zakelijke wielercommunity

In juni 2021 lanceerde pedalpact.cc haar nieuwe webapplicatie. De wortels van het platform liggen in Noord-Brabant, waardoor de community eerst bij haar thuisbasis uitbouwt. Inmiddels vind je in Noord-Brabant al zo’n honderd fietsers om mee te netwerken. Meer informatie is te vinden op pedalpact.cc/noord-brabant.

Pedalpact.cc

Wil je ook buiten Noord-Brabant netwerken op de fiets? De ca. 250 leden uit heel Nederland zijn slechts een paar kliks van je verwijderd.

Tijd besparen door fietsend netwerken

“Iedereen heeft het druk. Dus als je tijdens je fietskilometers ook je zakelijk netwerk kunt vergroten, sla je twee vliegen in één klap. En doordat je op pedalpact.cc van tevoren ziet wie meefietst, kun je precies aansluiten bij die ritten die jou interessant lijken. Zo wordt netwerken niet alleen leuker, maar pluk je er hopelijk ook meer vruchten van,” aldus Daan Walet.

Voorlopig nog gratis

Zakelijk netwerken wordt pas interessant als er daadwerkelijk een netwerk is. Daarom besloot pedalpact.cc het lidmaatschap tijdelijk gratis te maken. Dit blijft zo totdat er voldoende leden zijn. Naar verwachting zal pedalapact.cc het lidmaatschap van het zakelijke netwerk omtrent 2022 betaald te gaan maken. Je maakt dan jaarlijks zo’n €120 aan zakelijke kosten. Alle huidige leden krijgen voor die tijd een exclusieve korting aangeboden.

Minder uitdagingen in zakelijk netwerken

Daan: “Ik ben pedalpact.cc gestart vanuit mijn eigen ervaringen. Vlak nadat ik afstudeerde aan de Universiteit van Tilburg, startte ik al met freelance marketingwerk. Als jonge ondernemer vond ik zakelijk netwerken soms uitdagend. Op de fiets heb je altijd wat om over te praten.”

Hoe werkt het?

Iedere gebruiker heeft een eigen profiel op pedalpact.cc. Met een paar kliks plan je vervolgens je eigen zakelijke fietsrit op een plek en locatie naar keuze. Dan nodig je de fietsers uit die jij interessant vindt. Of je sluit aan bij een bestaande rit. Deze ‘pacts’ komen vervolgens allemaal netjes in je agenda te staan. Door te zoeken en filteren kun je precies die specifieke persoon vinden waar jij naar op zoek bent. Het platform werkt in alle webbrowsers op mobiel en pc. “In de toekomst willen we ook graag een app bouwen. Maar eerst willen we ons focussen op de leden”, aldus Daan Walet.

Benieuwd?

Wil jij je zakelijk netwerk vergroten op de racefiets of mountainbike? Neem dan nu een kijkje op pedalpact.cc en plan jouw zakelijke fietsrit. Registreren is nu tijdelijk gratis.


Locatie
pedalpact.cc
Tilburg
Hart van Brabantlaan 14
5038 LB
loading...
Een moment geduld a.u.b.