publicatiedatum: 26-5-2020

Op 10 juni start in Heusden en Waalwijk de Sjees E-bike Pool

Werkgevers in gemeentes Heusden en Waalwijk kunnen meedoen

Werk jij bij een organisatie in de gemeente Heusden of Waalwijk en wil jij wel eens een e-bike uitproberen? Vanaf 10 juni kan dat als jouw werkgever meedoet met de Sjees E-bike Pool. Werkgevers in de gemeente Heusden en Waalwijk kunnen zich hiervoor aanmelden, zodat je als werknemer een week lang een e-bike kunt uitbroberen.

Als jouw werkgever in de gemeente Heusden of Waalwijk meedoet met de Sjees E-bike Pool, kunnen jouw collega's en jij een e-bike uitproberen. Gedurende vijf maanden zijn er een aantal e-bikes beschikbaar. Via een online reserveringstool kun je je aanmelden om een e-bike te reserveren. Deze e-bike haal je op bij een uitgiftepunt en mag je een week lang gebruiken. Zo ervaar je zelf hoe het is om op een elektrische fiets naar je werk te fietsen.

Bij de uitgifte van de e-bikes volgen we natuurlijk de richtlijnen van het RIVM. De Sjees E-bike Pool wordt gefinancierd door de gemeentes Heusden en Waalwijk en de provincie Noord-Brabant. Vanaf de derde deelnemer per organisatie vragen we een kleine bijdrage aan de werkgever.

 

Informatie voor werkgevers in Heusden   Informatie voor werkgevers in Waalwijk


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.