publicatiedatum: 15-10-2019

Medewerkers BAS testen e-bikes met Sjees E-Bike Pool

E-bikes uitproberen voor woon-werkverkeer en privéritten

auteur Ons Brabant Fietst

Transportdienstverlener BAS Holding in Veghel is als eerste bedrijf gestart met de Sjees E-Bike Pool. Medewerkers van BAS krijgen dertien weken lang de mogelijkheid om één van de vier e-bikes een week uit te proberen, zowel voor privéritten als woon-werkverkeer. De ervaringen tot nu toe zijn zeer positief, vertellen medewerkers in deze video.

"Na de eerste dag was ik al verkocht."

Daniëlle Vissers is een van de collega’s die in de eerste week een e-bike heeft uitgeprobeerd. Zij vertelt: ”Ik zat er al een tijdje aan te denken om een keer een elektrische fiets van iemand te lenen, om te kijken of de afstand vanaf huis (Uden) naar Veghel op de fiets te doen is. De actie 'BAS Sjeest Mee' kwam dan ook perfect uit.  Na de eerste dag was ik al verkocht. Het fietsen is heerlijk, ik ben vanaf Uden binnen een half uur op het werk, vermijd files en ben sportief bezig.”

Eenvoudig een e-bike probeeractie organiseren

De Sjees E-bike Pool heeft als doel: de e-bike promoten als volwaardig alternatief voor de auto. Wat is immers de beste manier om te ervaren hoe fijn en makkelijk het is om op een e-bike naar het werk te gaan, terwijl je files in de spits vermijdt en lekker in beweging bent? Door het uit te proberen! 

Met de Sjees E-bike Pool kun je als werkgever heel eenvoudig een e-bike probeeractie opzetten in je organisatie. Deze dienst wordt aangeboden door Sjees Gangmakers in samenwerking met provincie Noord-Brabant en Brabant mobiliteitsnetwerk.

Interesse? Bekijk de informatie over de Sjees E-bike Pool en doe mee!


Naar Sjees E-bike PoolInformatie
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.