Kiek die Fiets! And the winner is...

Dat fietsen in de winter prima kan, hebben alle deelnemers van de Kiek die Fiets winactie wel bewezen! Sommigen trotseerden een storm, anderen gingen er juist op uit bij het eerste zonnestraaltje ondanks de kou. De winactie had wel een heel jonge deelnemer. Hoewel haar moeder natuurlijk officieel de foto had ingestuurd, was het vooral kleine Noï die ook graag met papa kon fietsen:

"Mijn naam is Noï en ik ben 6 maanden oud. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Helaas kan ik nog niet met mijn voeten bij de grond om zelf te kunnen fietsen. Ik kan wel rechtop zitten. Mijn papa en mama hebben een mooie hippe fixie, maar ik heb al gezien dat daar geen kinderstoeltje op past voor mij. Ik heb mijn best gedaan om papa bij te houden, maar zoals je op de foto kunt zien is mij dat nog niet gelukt. Het zou geweldig zijn als mama en ik de WATT fiets winnen, zodat we papa wél bij kunnen houden en mooie fietstochtjes kunnen maken door Brabant."

Dat kunnen we natuurlijk alleen maar stimuleren! Met hun leuke foto in Brabant hebben ze daarom de gave WATT Boston e-bike gewonnen.

WATT fiets

Over de WATT BOSTON

De BOSTON is een robuuste stadsfiets met een oer Hollands design. En natuurlijk elektrisch. Dat maakt de BOSTON tot de ultieme stadsfiets. Je baant je een weg door de stad met alle gemak van de wereld. Van deur tot deur vaak sneller, en sowieso gezonder, dan met de auto of de scooter. Heerlijk genietend van de buitenlucht. 

Het frame is gemaakt van zwartgelakt aluminium. Dat maakt de fiets lekker licht, rond de 17,5 KG. Zo kun je er ook zonder trapondersteuning prima op fietsen. Verder is de fiets uitgerust met voor- en achterlicht en reflecterende banden waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent. Het stuur en het zadel zijn in hoogte verstelbaar om makkelijk je eigen, meest comfortabele zithouding in te stellen.  

De fiets haalt zijn energie uit een 36V - 10,5AH lithium batterij. De fiets laad je op via een lader die je verbindt met je fiets. Vergelijkbaar met het opladen van je mobiele telefoon. Hoe ver je met een volle accu kunt fietsen (de actieradius) is afhankelijk van een aantal factoren maar over het algemeen kun je ervan uitgaan dat je een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen. 

Technische snufjes en “nice to knows” 

  • De WATT BOSTON biedt zowel modellen voor mannen als voor vrouwen. De winnaar kan zelf zijn/haar model kiezen;
  • Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar;
  • Aan de bevestigingspunten kun je bijvoorbeeld een slot, bagagedrager of voorrekje monteren;
  • De fiets haalt zijn energie uit een 36V - 10,5Ah lithium batterij. Deze is onzichtbaar geïntegreerd in het frame, waardoor een ideale gewichtsverdeling ontstaat.
  • De oplaadtijd van een volledig lege accu is ca. 3 uur;
  • De elektrische motor vind je in de achteras en heeft een vermogen van 250 WATT. Deze heeft 5 standen van ongeveer 5 km tot 25 km per uur trapondersteuning. 

Meer weten over het Nederlandse WATT fietsen? Check alle modellen op de website.


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.