publicatiedatum: 24-9-2018

Breng deze herfst je kind vaker op de fiets naar school

Je hoeft niet te beloven altijd met de fiets te gaan, maar wel om vaker te kiezen voor de fiets.

De Fietsersbond daagt ouders uit om deze herfst hun kind vaker op de fiets naar school te brengen, en hiervoor een belofte te doen. Wie meedoet, maakt kans op een fietsfeestje voor de hele school!

Wat houdt de belofte in?
De Fietsersbond stimuleert ouders om hun kinderen regelmatig met de fiets naar school te brengen. Dat is beter en leuker voor iedereen. Kinderen leren door veel te fietsen veiliger met het verkeer om te gaan en het is gezond om veel te bewegen.

Je hoeft niet te beloven √°ltijd met de fiets te gaan, maar wel om vaker te kiezen voor de fiets. Of je het nu doet voor de ervaring van je kinderen, voor betere schoolprestaties of voor je eigen gezondheid: de belofte maakt je bewust van alle voordelen van het fietsen.

Win: fietsfeestje voor de hele school
Ouders die meedoen, maken kans om een fietsfeestje voor de hele school te winnen. Met een fietsparcours, fietsencheck en de mogelijkheid om je fiets te pimpen. Aanmelden kan eenvoudig op https://doemee.fietsersbond.nl/fiets-school. Tip: vergroot na aanmelding jullie winkans door andere ouders van de school uit te nodigen voor deze actie. 


Informatie
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.