Qicq

Qicq biedt (high speed) Stromer e-bikes. Je kunt er e-bikes zakelijk leasen of kopen, maar ook een e-bike proef van twee weken afspreken.

Qicq is de concept store in Nederland van het Zwitserse kwaliteitsmerk Stromer, ze bieden ook Riese & Müller e-bikes. Ze organiseren regelmatig inspiratielunches voor HR- CRS, Fleet- en Facility managers vanaf hun locatie op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Uiteraard leveren ze ook fietsen af op je eigen locatie.

E-bike proef

Qicq biedt je twee weken 5 high speed e-bikes aan om te laten testen door je medewerkers. Dit kost je € 375 excl. BTW. Dit is inclusief verzekering en het brengen van de fietsen.

Leasen

Je bedrijf sluit bij QicQ een full operational lease contract af. Je houdt het maandelijkse leasebedrag in op de loonstrook. Gelijktijdig vergoed je onbelast € 0,19 per kilometer woon- werkverkeer en overige zakelijke Stromer-ritten aan de medewerker. Voor een fulltimer die zo’n 20 km van het werk woont, is de Stromer dan vrijwel kostenneutraal. Iemand die meer kilometers rijdt, fietst behalve zijn gezondheid zijn financiële voordeel bij elkaar.

Kopen

Samen met Qicq stel je een pakket samen dat het voor je medewerkers interessant maakt om een Stromer aan te schaffen. Je medewerkers kunnen dan op basis van de gemaakte afspraken in een customized web based omgeving de fiets naar keuze bestellen. Qicq regelt alles wat daarna komt!

Fiscaal: Je kunt onbelast €0,19 per kilometer vergoeden voor woon-verkeer. In twee jaar kan de fiets terugverdiend worden.

Kijk voor meer informatie op Qicq


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.