publicatiedatum: 7-8-2019

Leer écht wielrennen tijdens wielrenclinic in Made

Altijd al willen leren wielrennen in groepsverband? Ben je angstig om met hoge snelheid door een scherpe bocht te gaan? Zit je eigenlijk wel goed op je fiets? Schrijf je dan in voor de meerdaagse wielrenclinic in Made en leer écht wielrennen!

auteur Ilona Rullens

Wielrennen kan knap lastig zijn in groepsverband en/of op het technische aspect. Tijdens de wielrenclinic ga je aan de slag om je fietservaring te verfijnen en de verschillende aandachtspunten te bespreken en te behandelen.

Aandachtspunten clinic
Tijdens de meerdaagse wielrenclinic leer je, onder begeleiding van de ervaren instructeur Mark van Boekel, de (basis)vaardigheden en technieken van het wielrennen waarin de volgende aandachtspunten centraal staan:

  • Fietsen in groepsverband
  • Bocht techniek
  • Klimmen en dalen
  • Noodstop/remtechniek
  • Fietshouding
  • Schakeltechniek

Het de bedoeling om je zelfvertrouwen op de fiets te vergroten en je plezier te verbreden. Vragen over de meerdaagse wielrenclinic? Mail ze naar ilona@opdiefiets.nu.

Data en tijden
De wielrenclinic vindt plaats op drie achtereenvolgende zaterdagen en start op zaterdag 31 augustus. De clinic duurt van 09.30 tot ongeveer 11.30 uur. De kosten bedragen eenmalig € 50,-. De cursus gaat van start bij aanmelding vanaf vijf personen en zit vol bij twaalf deelnemers. Locatie: Rullens Tweewielers, Nieuwstraat 59 in Made.


Informatie
Datum
31 augustus 2019 - 14 september 2019
Contactgegevens
Contact: Ilona Rullens
E-mail: Stuur e-mail
Thema
Stad
Links
Locatie
Rullens Tweewielers
Made
Azaleahof 11
4921 JG
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.