Pop-up wielercafé De Waterdrager

een initiatief van voormalig profwielrenner Rick Flens

Je eigen wielercafé waar je maar wilt
auteur Jos Kramer - De Gangmaker

Oud Wielerprof Rick Flens (o.a. oud profrenner bij de Rabobank, LottoNL Jumbo) was een goede tijdrijder, maar vooral een sterke en betrouwbare helper. Rick is sinds hij gestopt is met wielrenner o.a. gestart met een uniek concept genaamd De Waterdrager.


Met De Waterdrager zet hij bij wielerkoersen, criteriums e.d. in een korte tijd een wielercafé neer met alle voorzieningen die nodig zijn. Uiteraard met mooi speciaal bier, koffie en diverse hapjes/drankjes. De aankleding van De Waterdrager is zoals dat bij de wielrenbeleving en -cultuur past en nodigt uit om er te gaan zitten en de koers mee te maken.

Om een grotere bekendheid te vergaren en omdat het samen simpelweg leuker is dan alleen, heeft sinds kort 'De Waterdrager' de krachten gebundeld met De Gangmaker. Als bourgondisch gastheer met liefde voor de koers, staat De Gangmaker voor jarenlange ervaring binnen de horeca. Expertise op het gebied van horeca en passie voor fietsen. Samen met de koerservaring en niet te vergeten de technische skills van Rick (hij bouwde de wagen met eigen handen van de grond af aan op) vormt dit tweetal een geweldig combi.

Hoef jij je nog ergens zorgen om te maken als een gangmaker en en een waterdrager je fietsevenement cateren? Meer informatie vind je hier.


Informatie
Contactgegevens
Contact: Jos Kramer
E-mail: Stuur e-mail
Thema
Locatie
Breda
Breda
54
4817 JB
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.