publicatiedatum: 27-8-2019

Smans Classic 2019

Een wielertocht rondom Breda voor het goede doel

Meedoen is meemaken
auteur Smans Classic
De befaamde Smans Classic gaat 21 september weer van start gaat!! Ook dit jaar haalt de Smans Classic weer alles uit de kast om er een geweldige dag van te maken, samen met trouwe vrijwilligers en 2 nieuwe organisatorische krachten.
 
Het concept blijft natuurlijk hetzelfde: een prachtige toertocht rondom Breda van 50 of 100 kilometer om geld in te zamelen voor het goede doel. Iedereen is welkom, zowel de getrainde, beginnende en luie wielrenner, als de sportieve fietser op de elektrische fiets, toerfiets, krakkemikkige omafiets of tandem.
Met behulp van vrijwilligers en sponsoren zorgt de Smans Classic ervoor dat het gehele inschrijfgeld terecht komt bij twee goede doelen. Dit jaar is dat Mountain Child Care, waarmee de Bredase Hedda Steenhauer Nepalese jongeren middels een coachingstraject begeleidt naar een passende opleiding of baan. Daarnaast gaat het geld naar Stichting SAGA Humane Society, een honden- en kattenopvang in Belize.
 
Er staat voor 21 september weer een mooi programma klaar. Dit jaar is de ontvangst en start een uurtje eerder. Vanaf 9.00 uur is er koffie en gebak en om 10.00 uur wordt het startschot gelost. Halverwege de route is er een fouragepunt met eierkoeken, krentenbollen, bananen, appels en sportdrank om wat op krachten te komen. Bij de finish word je met open armen onthaald en kun je je benen door twee fysiotherapeuten van Monne Zorg & Beweging weer los laten masseren. Om bij te komen is er een gezellige borrel. De fietsen kunnen bewaakt gestald worden bij "Proost" een paar meter verderop. De dag wordt afgesloten met de fameuze loterij waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. 

Inschrijven kan via www.smansclassic.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro (meer mag natuurlijk altijd ;)) en kan je over maken op NL34RABO0330210335 t.n.v. Stichting Smans Classic. Op de website en op de Smans Classic fb-site staat alle informatie. Mocht je de Smans Classic willen sponsoren of een cadeau voor de loterij beschikbaar willen stellen, dan vinden we dat te gek! Neem dan via info@smansclassic.nl contact met de organisatie op.
 
smans
 

Informatie
Datum
21 september 2019
Thema
Stad
Links
Locatie
Studio Dependance
Breda
Vismarktstraat 2
4811 WE
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.