publicatiedatum: 22-1-2020

Lithse Ham Cross 2020

Een initiatief van TC Lith

Altijd al op een laagdrempelige manier een wedstrijdje willen rijden? Dit is je kans!
auteur Marc van den Berg

Op zaterdag 1 februari 2020 vindt alweer de 11e editie van de Lithse Ham Cross plaats. Inschrijving is mogelijk op de dag zelf in de Bubbelhut bij de start/finish locatie. De bubbelhut is de hele dag open er is de mogelijkheid om (warme) versnaperingen te nuttigen. Ook deze editie zal weer bestaan uit een crossloop programma en een ATB/CX wedstrijd. We gaan dit jaar samenwerking aan met de organisatie van MTB Cup Brabant. Hierdoor is er ook een jeugdwedstrijd (t/m 14 jaar). Deze start om 13.00 uur. De Lithse Ham Cross maakt dit jaar onderdeel uit van de MTB Cup Brabant competitie.

ATB/CX wedstrijd

De ATB/CX wedstrijd start dit jaar om 14.30 uur. Ook dit jaar weer de samenwerking met WTC Maas-Waal uit Brakel én de Maascross uit Kerkdriel. Er is een combiklassement met de Maascross (Kerkdriel) op 11 januari, de Neswaardencross (Aalst) op 25 januari en de Lithse Ham Cross. Uiteraard hebben deze crossen een eigen klassement en prijzen, maar daarnaast is er een gezamenlijke overall ranking.

Parcours

Het parcours is ruim van opzet met volop gelegenheid tot inhalen. Dus of je nou een klepper bent die in vorm wil blijven, of een toerder die eens een wedstrijdje wil proberen; Iedereen is welkom! Ook de single-speeds en fat bikes zien we graag aan de start. De crossloop maakt deel uit van de Geert Peters Crosscompetitie en wordt georganiseerd in samenwerking met AV Oss'78. Deze loop is vanaf 10.00 uur.

Hoewel we natuurlijk een beetje afhankelijk blijven van de Maas, gaan we ervoor om er ook dit jaar weer een spectaculaire ronde van te maken! Houd de Facebook pagina in de gaten voor informatie!


Informatie
Datum
1 februari 2020
Thema
Stad
Locatie
Bubbelhut
Lith
Lithse Ham 4
5397GL
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.