publicatiedatum: 20-1-2020

Ledenavond Fietsersbond Eindhoven: Herinrichting van wegen in de stad

Doe mee: geef vorm aan het verkeer door de stad
auteur Pieter Nuiten

Fietsersbond Eindhoven nodigt je uit voor een openbare ledenavond met als thema “Herinrichting van wegen in de stad”, op donderdag 23 januari om 20.00 uur in Wielercafé Cyklist (Gasfabriek 3, Eindhoven).

Herinrichting van wegen
Om de verkeersveiligheid te verbeteren en om in te spelen op de toenemende verkeersdrukte in Eindhoven worden verschillende wegen in de stad heringericht. Van de gemeente Eindhoven zullen Eddy Steenkamp (projectleider) en Bas Braakman (beleidsadviseur fiets) op deze avond aanwezig zijn om aan de hand van concrete voorbeelden te vertellen wat daar allemaal bij komt kijken. Welke randvoorwaarden worden aan een dergelijk project gesteld, welke stappen zijn er nodig om tot een ontwerp te komen, welke verschillende partijen zijn er bij betrokken, hoe komt er inspraak tot stand, en tot welk soort compromissen kan dat leiden? Ook zullen evaluatie en handhaving na de oplevering aan bod komen. Daarnaast horen we natuurlijk graag van de aanwezigen wat er goed gaat en wat er beter zou kunnen.

Aanmelden
De zaal is open vanaf 19.30u, er staat dan een kopje koffie of thee klaar. De avond eindigt rond 22.30u. De toegang is gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs, zodat we een beeld hebben van hoeveel mensen we kunnen verwachten, graag via eindhoven@fietsersbond.nl.


Informatie
Datum
23 januari 2020
Stad
Locatie
Wielercafé Cyklist
Eindhoven
Gasfabriek 3
5613CP
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.