publicatiedatum: 6-3-2020

Gezinsfietstocht Cranendonck op de fiets

De zeventiende editie

auteur TWC de Spurters

Op maandag 1 juni 2020, 2e Pinksterdag organiseert T.W.C. De Spurters uit Budel de zeventiende editie van de gezinsfietstocht “Cranendonck op de fiets”. 

Ook dit jaar zijn ze er in geslaagd om voor de deelnemers weer geheel andere routes uit te zetten dan voorgaande jaren. De volledig uitgepijlde routes voeren de deelnemers over rustige wegen en goed berijdbare fietspaden, door de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Someren en Asten. Er kan gekozen worden uit de afstanden van circa 35, 45 of 60 kilometer. Nieuw is dat de 35 km route vanaf het vertrekpunt in een andere richting vertrekt dan de 45 en 60 km routes om uiteindelijk weer samen te komen en de tocht richting Budel te voltooien. De routes zijn vooral geschikt voor de gewone of elektrische fiets om vooral rustig te fietsen en van de natuur te genieten. Iedereen kan hieraan deelnemen, jong en oud, alleen of met het hele gezin of gezellig met vrienden en kennissen. Ongeveer halfweg de routes is er een verzorgingspost, waar aan de deelnemers gratis versnaperingen worden aangeboden. Maar natuurlijk kan men ook op eigen gelegenheid een of meerdere pauzes inlassen op een terrasje aan de routes of zomaar op een rustbank onderweg. 

Inschrijven en starten kan tussen 10.00 – 14.00 uur bij Café Zaal De Bellevue, Maarheezerweg 1 te Budel. De kosten bedragen € 3,50 per persoon (kinderen tot 16 jaar gratis).

 


Informatie
Datum
1 juni 2020
Thema
Stad
Locatie
Café - Zaal Bellevue
Budel
Maarheezerweg 1
6021 CN
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.