publicatiedatum: 1-7-2021

Fietsvierdaagse Middelbeers 2021

Volledige uitgepijlde routes door het Brabantse land.

auteur Ilona Hermans

Een volledig uitgepijlde fietsroute, inclusief een gedetailleerde beschrijving, hoe ontspannen fietsen is dat! Zet daarom de Fietsvierdaagse Middelbeers alvast op je kalender, van maandag 2 tot en met donderdag 5 augustus 2021.

 

De Beerse fietsvierdaagse is bedoeld voor iedereen

Doordat de routes zijn uitgepijld, kun je nog meer genieten van de mooie natuur die dit deel van Brabant te bieden heeft. Door je deelname steun je de plaatselijke Muziekvereniging De Vriendschap, die het evenement organiseert.

 

Twee routes
Je kunt kiezen voor een route van ongeveer 40 kilometer en een route van ongeveer 55 kilometer. Beide routes hebben op hetzelfde punt een stempelpost bij een horecagelegenheid. Daar is dan ook de mogelijkheid om even de benen te strekken en eventueel iets te eten of drinken.

 

Lukt het niet om dagelijks te fietsen? Geen probleem, want je kunt ook een deel van de dagen deelnemen. De routes zijn voor zowel jong als oud en voor zowel geoefende als onervaren fietsers goed te doen. De Beerse fietsvierdaagse is bedoeld voor iedereen.

 

Praktische informatie
De Fietsvierdaagse Middelbeers is dit jaar van maandag 2 tot en met donderdag 5 augustus 2021. Dagelijks kun je starten tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Het startpunt is Grand Café De Beerze aan de Doornboomst
raat 22 in Middelbeers. Deelname kost € 3,50 per dag of € 12,00 bij betaling ineens voor alle vier de dagen. Kijk voor meer informatie op www.devriendschapdebeerzen.nl.

 


Informatie
Datum
2 augustus 2021 - 5 augustus 2021
Thema
Stad
Links
Locatie
Grand Café De Beerze
Middelbeers
Doornboomstraat 22
5091 CB
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Sjees gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.